Категорија производа
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Еколошки експлозије комора

Карактеристике аутоматско песак бластингСандбластинг соба је подељена на две врсте аутоматско и ручно, аутоматско пескарење собу сада најнапреднији производи сандбластинг собу. Њене главне

Features

Карактеристике аутоматско песак кроз зграде и цркве

Пескарење соба је подељена на две врсте аутоматско и ручно, аутоматско пескарење собу сада најнапреднији производи сандбластинг собу. Главне карактеристике је сажа тип песак усисне под технологија, користећи пнеуматски преносећи принцип, употреба авијацију ће песак рециклирање материјала и онда кроз нафтовод плафон се шаље знак за раздвајање у песак и прах за аутоматско песка и одвајање прашине, разврставање корисно песак материјал аутоматски пасти у домаћина пескарење машина (пескарење притисак тенк), у оптицају употребу; Разврставање сломљена песак материјал, кожа, кожа оксид, прашину и друге нежељене крхотине ће аутоматски унети прашине колектор прашине филтер.

Аутоматско песак експлозије стамбених начин испоруке

Због аутоматског сандбластинг просторија помоћу пнеуматски преношење, нема потребе да користите у традиционалним механички покретна трака: пескарење собу, пуж, Грталица дна блок, ланац и кофа тип подизање апарата и друге традиционалне ротирајућег машинерију, да бисте избегли у песак материјалне транспорта, надоградња процес од песка материјала, прах од транспорта машинерију, лежајеви, носе феномен који је генерисао мотор , да бисте избегли рад стално одрћавање. И инсталацију без дубоку јаму (чак и без јаме), да скратите период изградње, сачувајте изградња коштати; и традиционални собу за пескарење генерално захтева пескарење атриовентрицулар тело величину у складу са ексхумације дубоку јаму 2.5-3.5 метара.

Употреба аутоматског собу за пескарење: аутоматско пескарење собу обично се користе за велике wоркпиеце и ултра велике wоркпиеце површинске, као што: тешке индустријске локомотиве, ауто, ауто, смести, Монтажа челичних оквира и веће дневне потрепштине хардвера и тако даље.

Рециклирање од 60мг/м3. Пескарење собу на лево и десно са је електриини ауто, то је згодно за оператор за Пескарење, соби за минирање обложена отпорност на хабање, смањење буке од гуме за облагање тањир, два комплета филтера бубањ тип прашине колектора за минирање собу вентилацију и прашине уклањање, прашина садржај мањи од скупа материјалне wинноwинг аутоматско пилулу и скрининг уређај може бити превелика или премала , средња размрсим, пад на терен за рециклирање отпада за складиштење Хопер је опремљен вибрира екрана аутоматско куглица wинноwинг. Истовремено пружају заштиту оператера уређаја, укључујући оперативне особље заштитну кацигу, на сијамски песак прслуци пуцњаву на рукавице, филтере и здравог дисање, температура, максимална сигурност операција особље сигурност и здрава радно окружење.

Пуним капацитетом система може се прилагодити према захтевима клијента. На систем може да рукује тијело је максималну величину од 27000мм * 3200 мм, 4050 мм., површини тела. Тело површине је 3.2 ~ 6.3 μм... Други. Површини тела. Возило. Возило. Може да испуни услове за производњу дан. Прашина , бука и бука од песка минирање окружење има врло велики утицај, како би се испоштовао животне средине, прашина емисија систем мора да испуњава захтеве ГБ16297-1996, бука је мања од 85дБ (А) (Сенд експлозија соба је била изван).

Погодак експлозије чишћење комора је врста која није контакт, мање метода површинске који не загађења, која се користи у процесу површинске, која је лака за руковање. То има предности као што лако користити, лак за употребу, лако се користи, лак за употребу, лак за употребу, лак за употребу, лак за употребу, лако се користи.


Hot Tags: еколошки експлозије комором, Кина произвођачи, добављачи, фабрика, најновији, високо квалитетне производе
Сродни производи
E-mail to us
Категорија производа
To learn more, please click into each category ...
QИНГДАО КНЊОО МАШИНУ ИНЦ.