Категорија производа
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Флексибилни Ролер експлозије машина

Флексибилни Ролер експлозије могу из је на пробе одстрањивање песак и језгара, згодно за ковање и ливење за погодак, одмах их разнеси третман, помешане површинске. Погодак , одмах их разнеси машина из плута

Features

Флексибилни Ролер експлозије могу из је на пробе одстрањивање песак и језгара, згодно за ковање и ливење за погодак, одмах их разнеси третман, помешане површинске. Упуцао минирање машина из плута продуктивност, стално висок степен хитац, одмах их разнеси третман ефикасност. Операција и мулти угао гроове да осигура ливење меко ролл, уверите се да је употреба челика пуцао оптимизацију енергије. Пуцањ кроз зграде и цркве опреме лако у комбинацији са постојеће производне линије.

Распоред хитац, одмах их разнеси комора тело и погодак, одмах их разнеси машина били након компјутерску симулацију од 3Д динамичке за избацивање је утврдио да је то Омогући проток пројектила бацио доступан прецизне покрића на површини од wоркпиеце, пројектил такође бацила да се wоркпиеце од површине wоркпиеце у свим правцима.

Серија модела је да користите велике брзине ротације мотор. Низа пројектила бацили ка унутрашњости на бубањ континуирано евертед wоркпиеце за чишћење wоркпиеце. Користи се у свим врстама кастинг, отковака. Печаћење сегменти, пролецни песак чишћење, дерустинг, десцалинг и површински ПолицyАгент. Посебно за танки зидовима и 1,6 одбацила рад могу да избегнем смањење штете модели ове серије има напредан дизајн, разумну структуру, ниском потрошњом енергије, високу ефикасност, лако за инсталацију и одржавање.

Опрема носи уређај за горњи отвор мулти угао замах кревета, око своје уздужне осе као 120 степени замахни напред-назад. Мулти угао облик обезбеђује да је кастинг стабилан промет. Погодак , одмах их разнеси уређај је распоређени на врху кастинга, да бисте били сигурни да је за избацивање проток експлозије могу све директне акције је бачена на кастинг. Када се налазите у истовар, мулти угао претвара кревет за отварање, оперељ кастинг истоварили да вибрира корито, а затим аутоматски преноси назад на рампу позиција да прихвати трошак. Чишћење машине за Схотбласт серија има следеће предности:

1 структура кревет замах, превазићи картици хоризонталне бубањ и челичне Гмаз хитац, одмах их разнеси машина прекидањем везе.

2 -Хидраулични аутоматски утовар и истовар преношење вибрација се може извршити у исто време, сигуран и поуздан, високо продуктивност.

3 . јединствени мулти угао кревет трупови, могу да се wоркпиеце на замаху кревет стално снима, о разним комплексну структуру мешовити кастинга средити за избацивање.

5 . направа могу не само повремене операције, да се односи чист у средњим и малим групне обраде; због своје јединствене структуре, могу лако интегрисати у непрекидну линију за производњу.

Техничке карактеристике

Соба отварање величина (ширина * висина) мм 1000 x 300

Максимално чишћење комад дужина (мм) 1000-10000

Максимална структурни елемент (ширина x висина) мм 800 x 250

Роллганг дужина (м) 8

Снага (кw) 2.2

Котаи размак (мм) 600

Број () 4 ињекцију пуцњаву на машину

Укупан износ од експлозија (кг/мин) 4 x 180

Укупна снага турбине (кw) 30

Узнесење 45т/х

Прах уклањање вентилатор снага (кw) 7.5

Ваздух волумен (м3/х) 9900

Број Филтерски (8)


Hot Tags: флексибилни Ролер експлозије машина, Кина произвођачи, добављачи, фабрика, најновији, високо квалитетне производе
Сродни производи
E-mail to us
Категорија производа
To learn more, please click into each category ...
QИНГДАО КНЊОО МАШИНУ ИНЦ.