Категорија производа
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Арматурна мрежа појас експлозије машина

Жица Месх појас тип континуиране производње хитац пуцњаву на машину су дизајнирани да понуди високу производњу чишћење разних дијелова и на пробе. Они пружају решење смањује трошкове за групно чишћење

Features

Жица Месх појас тип континуиране производње хитац пуцњаву на машину су дизајнирани да понуди високу производњу чишћење разних дијелова и на пробе. Они пружају решење смањује трошкове за групно чишћење, дебурринг, десцалинг, децоринг и пеенинг широк асортиман производа.

Опрема : Жица Месх Транспортер тракасти, експлозија комора експлозије точак, абразивни за рециклаћу систем, знак за раздвајање, прашине колектора, дигиталне контролне табле, итд.

Дизајн и редослед операција

Делови постављани на жицу мрежица Транспортер тракасти непрекидно пролазе кроз предворју абразивни цврсто ставка у експлозији комору.

"Количина " и "положај експлозије точкови у комбинацији са точак коњских снага експлозије одређују чишћење капацитета и производних могућности овог рачунара. Експлозија точкови осигура потпуну покривеност и чишћење сваког угла.

Делови су експлозије очистио експлозије комору у пролазу, а затим изађите из кроз низ фоке у ходнику излазак.

Жица мрежица појас хитац, одмах их разнеси машина се углавном користи за аутомобил, аеродинамика железничке и других машина производне индустрије, посебно погодан за површине на зидовима танка Гвоздени на пробе или алуминијума на пробе и друге мале улоге. Може се користити за машински делове пескарење ојачати.

Нето појас пуцањ експлозија машина ће држање на конвејер затворених челичну комору уз нето транспортни систем, користи велике брзине ротирајућег експлозије точак мотор да направим снимке растура по површини конвејер, тако да постигну чишћење резултат је. То је једна врста хитац, одмах их разнеси опрему за диск облик на пробе ковања, структуру и тако даље.

1 . нето појас структура, нето буде; т обраде брзина је учесталост контрола, више униформу Пескарење, већи ефекат чишћења

2 . челичних нето појас, слаг коже лако се цурење, радијација топлоте од wоркпиеце је глупан, који може да оствари ефективно чишћење високо-температурни конвејер

3 . систем за пречишћавање хитаца материјалне циркулацију усваја вишак питомија завеса пуном мулти-разред wинноwинг за раздвајање и посебно од полиестера језгра ред лифт појас да оствари одвајање и рециклирање снимака.

4 . експлозија комора еqуипс са Вишеслојна заптивање завеса које могу да испуне услов за различите конвејер. Хитац експлозија прашине уклањање систем користи импулс сигурносне поравнања кертриџ прашине колектора, резултат уклањања прашина је добра и услуге живот се продужи.

Нето доказа хитац, одмах их разнеси машина се углавном користи за аутомобил, аеродинамика железничке и других машина производне индустрије, посебно погодан за површине на зидовима танка Гвоздени на пробе или алуминијум на пробе и друге мале улоге. Може се користити за машински делове пескарење ојачати.

1 . челична жица мрежица точак континуирани погодак Бластер је одличан за коректна, комплетан и непрекидним пуцњаву на третман раван као и гломазном и веома сложене компоненте.

2 . са 4 или 8 снажне експлозије точковима, постављен око кућишта (вертикално и хоризонтално склон), такође је могуће поступати веома комплексан компоненти које су "џепове" или тешко постићи областима.

3 . високо носе-отпорне жице мрежица појас, са напетост корекције, пружа део транспорт.

4 . посебан појас води омогућава ниже турбине минирамо само кроз један појас позицију, што значи да било који прекривање је сведен на минимум.

Жица мрежица појас тип, одмах их разнеси машина користи

· Дефласхинг

· Десцалинг

· Профилисање

· Површина довршења

МоделQWД60QWД80QWД100QWД120
Ширина појаса600мм800мм1000мм1200мм
Експлозија брзине0.5-4м/мин0.5-4м/мин0.5-4м/мин0.5-4м/мин
Пескарење капацитета4x120кг/мин4x120кг/мин4x180кг/мин4x250кг/минHot Tags: Арматурна мрежа појас експлозије машина, пребацим мрежица конвејер погодак експлозије машина, Кина, произвођача, добављача, фабрика, најновији, високо квалитетне производе
Сродни производи
E-mail to us
Категорија производа
To learn more, please click into each category ...
QИНГДАО КНЊОО МАШИНУ ИНЦ.