Категорија производа
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Индиректни пругу експлозије машине

Индиректних трошкова пругу експлозије машине углавном погодна је за велике групе од конвејер. Из структурних обрасца, обично могу бити подељени у Q38 серије по типу, Q48 серија од обичних суспензија ланац с

Features

Индиректних трошкова пругу експлозије машине углавном погодна је за велике групе од конвејер. Из структурних обрасца, обично могу бити подељени у Q38 серије по типу, Q48 низ обичних суспензија ланац корак по типу, Q58 серија категорија слагања ланац. Његов принцип рада је радити са ланца дјелатности, стави на пусх тип wоркпиеце преношење суспензија ланац акумулирање корак је покретање или користити напредно, wоркпиеце у утовар и истовар и пескарење зоне односно у стање престало, фиxед-поинт утовара и фиxед-поинт минирање процес, према различитим једној тачки укидање маса 50 ~ 2000 кг, а висока продуктивност, поуздан операција , велике количине различитих типова лако извлачења делова, чишћење, као што је блок мотора је врло применљиво. Главе цилиндра, моторни љуске, опрему, мотор мотор љуске, локомотива кука реп оквир скупштина, Боги компоненте, хардвер алат љуске, плус ефекат чишћења. Пумпа је ауто, трактор, дизел мотор, мотор, вентил сл. идеална. Генерално може бити дизајниран према захтевима корисника производа.

Индиректни пругу експлозије машине са мобилним ланац подељен на континуирани тип, тип корак, производ тип издања. Погодан је за мале Гвоздени на пробе челика на пробе, ковање и печаћење чишћења експлозије, посебно је погодна за фалсификовање, кастинг чишћење, крхотину, одмах их разнеси машина је мулти врста, малим количинама Гвоздена ми је сан, челичне површине чишћење на пробе, упуцан, одмах их разнеси и фалсификовање и челичне појацање за машине експлозије пругу изнад главе, као што су главе цилиндра мотора, плус чишћење ефекат као што је љуска од моторних. Да бисте уклонили лепљиви песак на површини од wоркпиеце, корозију, оксид коже, блато, површине је метална боја, елиминисати унутрашње стрес, побољшати умор отпорност на wоркпиеце, повећати приањање боје слике од на wоркпиеце и на крају побољшати квалитет површинске и унутрашње. Сврха машине експлозије пругу изнад главе и може да побољша механичка производи и металне отпорност на корозију и побољша анти умор перформансе од челика, продужити живот услуга; Оптимизација челичне површине обрадити државу, до потпуно чиста. Суспензија тип пескарење чишћење машина је аутомобил, тракторима, дизел мотор, мотор, вентили, и тако даље индустрија је идеалан избор.

Индиректних трошкова пругу експлозије машине је врста у једном правцу цатенарy континуирано Схотбласт чишћење опреме, нема статичких wоркпиеце утовар и истовар, аутоматско преношење и позиционирање, ротације на wоркпиеце. Направа је усвојила конвенционалне минирање електричне контроле, степлесс брзина регулације. На wоркпиеце преношење стази погодан је за великог волумена, бачене челика, ливени и заваривање комада циелим експлозије чишћење, за различите видове виси тип wоркпиеце. До експлозије чишћење, можете не само уклонити површински рдју, оперемо за варење исто као на структуру, можете елиминишете за варење стрес, бисте побољшали јачину умор, повећати приањање боје слике од на wоркпиеце, и на крају побољшати целој површини на wоркпиеце и унутрашња квалитета. У широкој употреби у металургији, петролеум, хемикалија, машине и другим индустријама.

Карактеристике машине експлозије пругу изнад главе

Један апарат има карактеристике напредан дизајн, разумну структуру, поуздан операција и велики радни учинак.

Два, за направу помоћ ПЛЦ електрична контрола, контроле врата у пројектил, као и достављање пројектил и откривање других кривица, да оствари аутоматици, како би имали карактеристике високу продуктивност, добра поузданост и више опција степен аутоматизације и тако даље.

Три , ударац челичну комору тело је направљен од челика, шавних челичних врата и оквир упишите структура са велике чврстоће и не вибрира. Погодак , одмах их разнеси комора за избацивање хотспот штит усваја ЗГМн13 штит и хабање, непробојног пилула против перформанси је значајно побољшана, сервис живот може достићи изнад 17000 сати.

4 , систем за уклањање прашине усваја најнапреднији пулс тип анти - прашине колектора, која испуњава услове за уклањање прашине модерне заштите животне средине.

Пет , с на тржишту за задржавање стопу, велику количину Пескарење, високо за избацивање брзина Q034з15 покретног центрифугалне Јиммyеву формирање уређај, знатно побољшати чишћење ефикасност и рад продуктивност и осигурају ефекат чишћења. Пројектил са симетрична аранжмана, да рад буде свеобухватнију меке пројектила утицај, и да би се остварио идеално чишћење утицај, и уверите се да су wоркпиеце не може бити деформиран. Са глумцима и опоравак у други метак да би побољшала стопа преоптерећености снимака, тако да је пројектил покрити униформу.

6 , носилац комад рад са Гантри структуром, се постарати да се wоркпиеце цатенарy суспендован без препрека слободан континуирани конвејер, максимум упозна са wоркпиеце чишћење захтеве и оперативне сигурности.

Седам , знак за раздвајање усваја пуну завеса тип за раздвајање, одвајање ефекат је добар. Одвајање ефикасност пилула, слаг и прашине достигне 99%.

Осам , употреба напредних три нивоа заптивање заштита, заптивање ефекат је добар.

Девет , wоркпиеце преношење корак по корак кроз тип, корисници могу према својим захтевима за различите wоркпиеце произвољно подесити минирање чишћење време, за контролу продуктивност и квалитета чишћења. У wоркпиеце могу бити континуирани учитавање, дупло станице хитац, одмах их разнеси чишћење и празни. Кориснику да спаси пуно људства, физичка снага, напредовање у периоду изградње, сачувајте потрошње енергије.

Десет, куку ходање тенк усваја напредне флексибилна челична језгра гумени лист, најлонске четкице, Роло контролу гаса у 3 разреду, затварање врата, добро заптивање ефекат


Hot Tags: Експлозија индиректних трошкова пругу маљине, Кина произвођачи, добављачи, фабрика, најновији, високо квалитетне производе
Сродни производи
E-mail to us
Категорија производа
To learn more, please click into each category ...
QИНГДАО КНЊОО МАШИНУ ИНЦ.