Категорија производа
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Индиректни Раил експлозије машине

Апликација од индиректних трошкова машина за Раил експлозије: индиректни трошкови машине за Раил експлозија се углавном користи да очистиш и ојачати површине челичних структурних сегмената, кастинг делова, делове легура алуминијума и других сп

Features

Апликација од индиректних трошкова Раил експлозије машина:

Индиректни Раил експлозије машине се углавном користи да очистиш и ојачати површине челичних структурних сегмената, кастинг делова, делове легура алуминијума и других резервних делова.

Хорог ударац, одмах их разнеси машина је у широкој употреби у фалсификовању индустрије, ковања машинерију, гвожђа и челичане.

Хорог ударац, одмах их разнеси машина је велика фаца, одмах их разнеси опрема за чишћење, углавном од стране собе погодак експлозије цисцење, погодак, одмах их разнеси машина скупштини, дизању машина, знак за раздвајање, погодак, одмах их разнеси електрични систем машина и других прибор.

Овај хангар индиректних трошкова Раил експлозије машине је врста високо одговарању хитац пуцњаву на машину која није рупа.

Велике унутрашње чишћење простора, сажете структуру и научне дизајн. Можете бити дизајниран и произведен према налогу.

Нема посебних захтева за wоркпиеце структуру. Може се користити за различите врсте конвејер.

У широкој употреби у чишћење и јачање делови, ломљиво или обода у облику делова, средњим или велику улогу, умре гипс, песак уклањање спољне довршења.

Могу бити опремљени у склопу обраде реда.

Индиректни Раил експлозије Мацхинесс је стандардни модел ударац пуцњаву на машину, њен рад пречника цилиндар 900 и 1300 мм, висина од 1300 3500 мм. стандардне моделе са баца у фирст7 месеци, максимално оптерећење капацитет од 10, 000 кг, и ефикасност производње од овог снимка, одмах их разнеси машина је висок, флексибилност распон је повелика и идеалан је за чишћење и јачање опреме , и лако управља, wоркпиеце за обраду једноставно учитати машину, притисните дугме "старт", а након врло кратког периода времена (усуаллy7 минута), да бисте довршили процес читав чишћења, уклањања свих прашине и остатака куглице, углавном може применити на различите површинске велики ми је сан, отковака, заварене делове, Термичка обрада, укључујући крхка и обликовани конвејер. Погодан је за морфогенези, средње и мале количине на пробе и отковака и за варење делова површински чишћење или јачање, посебно за тхинwаллед издућен дирај површински чишћење или јачање прикладније. То је способан у првобитно стање челичне површине да наметне јак удар, уклоните површински рдју и заваривање слаг и оксида заврши и стога набавите на одређене униформу метални сјај површину за уклањање стреса и побољшање квалитета и заврши корозије челичних перформанси.

.5Т180КГ 700 * 1200ММ 0 * 2
7.5 КГ * 223КW900 * 1600ММ 1 .0Т240КГ * 2
11.0 КГ * 236КW.0Т240КГ 1000 * 1850ММ 1 * 2
11.0 КГ * 239КWДизајниран и произведен у складу са wоркпиеце сизе 2.0 Т-20.0 ТАццординг да спецификације дизајна упуцао разумном артифацтсСхот величине према количини енергије и поможно компоненте

Режим
Величина чишћења комадМакс. Висина дизањаУкупно , одмах их разнеси капацитетаУкупна снага
Q376Д/С
КТХГ-6
Q3710Д/С
КТХГ-10
QГ3710Д/С
КТХГ-10Ф
Q3720/30/50/80
КТХГ-20/30/50
Hot Tags: Експлозија индиректних трошкова раил маљине, Кина произвођачи, добављачи, фабрика, најновији, високо квалитетне производе
Сродни производи
E-mail to us
Категорија производа
To learn more, please click into each category ...
QИНГДАО КНЊОО МАШИНУ ИНЦ.