Категорија производа
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Робот хватаљку

Робот хватаљку

ДМ робот експлозије мацхинеАпплицатион ДМ робот експлозије машина је дизајниран да аутоматски очисти мотор цилиндар, цилиндрични заклон, усисна грана, мењаи и друге тешко бити чисто на пробе, може се користити

Features

ДМ робот експлозије машина


Апликација

ДМ робот експлозије машина је дизајниран да аутоматски очисти мотор цилиндрични, цилиндар заклон, усисна грана, мењаи и друге тешко бити чист ми је сан, може да се користи у складу са хангар експлозије машину, један за сирову чишћење другу за детаљно чишћење тако да изврши најбољу опрему ефикасности и квалитета експлозије, смањите време експлозије, оствари на кастинг чисте аутоматизам.


Покретање режима

ДМ робот експлозије машина разврстане су по једну станицу и дупли станице, кад ми је у Сан ући у машине утовар област да машина почиње пуну аутоматизам експлозије. За двоструки станице, робот Клеме на кастинг а онда заокрет од 180 степени ° онда кастинга достигне подручје експлозије, ливење ротирања аутоматски дуж осе центру за робота, и перем је на пробе према постављеном програму. Онда Окрените супротно од 180 °, стави на оперељ ми је сан назад на област утовар, почиње нови цастинг чишћење циклус.


Функција опреме

Укрцавање и искрцавање у потпуности аутоматски контролисане

Робот нема потребе за посебну подесите, можете спојити разне димензије и облик на пробе и их.

Висок ниво дизајна, распореда за уштеду простора

У складу са сва возила да постигну пуну аутоматизам.

Најбољу енергију и упуцао употреба, смањити губитак

Програмабилни дизајн робота да оствари детаљне чишћење на посебна места.


Висока ефикасност и прецизност волана експлозије

Експлозија точак је познат за његов високог квалитета и коришћење максимум енергије, има високу флексибилност, волан можете ротирати на другом правцу, свој захтев може продужити до маx разреда. Погодак волумен се могу прилагодити на панелу операција. Хитац су механички пред-убрзава онда доследно проток допремана волан експлозије, овим путем осигурава најбољи мотор диск се енергију преоптерећености. Високо носе делове материјала осигурава дуг век волан експлозије, који уникатни дизајн делове лако и понуди да се замени.

Hot Tags: Робота хватаљку машина за пуцњаву на пуцањ, машина за пуцњаву на пуцањ Кине, одмах их разнеси произвођача машина за хитац, експлозија снабдевач машина за хитац, пуцњаву на фабрика машина за хитац, најновији, високо квалитетне производе
Сродни производи
E-mail to us
Категорија производа
To learn more, please click into each category ...
QИНГДАО КНЊОО МАШИНУ ИНЦ.