Категорија производа
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Гуме и челика појас Тумбласт машина

Гуме и челика појас Тумбласт машина

ГН серија преврнути експлозије машина је у широкој употреби у мала и средња величина ми је сан отковака, стампингс, и опруга површинског чишћења, пуцао пеенинг, блесавим и вибрациони довршења. Ова врста машина је нарочито погодан за погодак од мале улоге које учитани у расутом стању.

Features

Основни подаци

Модел НО.:ГН серијеОдмах их разнеси апликације: погодак
Гориво : бензин / горивоТип : куку тип Абратор
Цистоца цистоца: средњаАутоматизација : аутоматско
За цертификацију: ЦЕФункција : није токсична
Стање : новоПрилагодио : прилагођен
Заштитни знак: КНЊООБоја : прилагођени
Спецификација : 9001: 2008Порекло : Qингдао, Кина

ГН серијаПокорни експлозије машина је у широкој употреби у мала и средња величина ми је сан отковака, стампингс, и опруга површинског чишћења, пуцао пеенинг, блесавим и вибрациони довршења. Ова врста машина је нарочито погодан за погодак од мале улоге које учитани у расутом стању.

Специјалне анти-напрасита гумени појас распоређени као колевку прима дјелове како третирати и са својим кретањем их одржава у сталном акробацију.

Фигуре су погођена млаз генерисао турбину је напоран, и променом непрекидно позиција, које примају крхотину, одмах их разнеси третман изузетно једнообразно на све површине.


Hot Tags: гуме и челика појас тумбласт машином, Кина произвођачи, добављачи, фабрика, најновији, високо квалитетне производе
Сродни производи
E-mail to us
Категорија производа
To learn more, please click into each category ...
QИНГДАО КНЊОО МАШИНУ ИНЦ.