Категорија производа
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Пролеће , јачања машина

Машина за јачање пролеће заснива се на оригинал опрема самостално је развио нови тип опреме, користе за јачање чишћење свих врста отвора, пролеће артефаката као што су посебне опреме

Features

Машина за јачање пролеће заснива се на оригинал опрема самостално је развио нови тип опреме, користе за јачање чишћење свих врста отвора, пролеће артефаката као што су специјалне опреме. Путем јачања експлозије чишћење, можете не само уклони рдју на површини су wоркпиеце и нецистоца као што уље, такође можете елиминисати унутрашње резидуални стрес у wоркпиеце и побољша умор снаге, упознај Алмен вредност, груби нумеричке и чврстоћу, спречава корозију прелом и артефакте и на крају постигао циљ да побољша квалитет wоркпиеце површинске и унутрашње.

Нам пролеће ојачати машина:

Машина ојачати пролеће погодан је за чишћење површина челика пролећа, уклоните вагу и заварити олољ, то показати метална боја, повећати свој однос површина и Велд олољ, то показују метална боја, повећати свој однос површина и тако допринијети бојења и премаза.

У вези извора ојачати машина:

Машина за јачање пролеће ће избаци абразивни медиј/челик снимака на металну површину конвејер испод силе ваздух притиска. Након Пескарење, металне површине ће се појавити униформу сјај, који ће побољшати квалитет слике прелив.

Апликација пролећа ојачати машина:

Машина за јачање пролеће је дизајниран за велики, средњи и мали величине на пролеће.

Машина ојачати пролеће је посебан површински машина за чишћење, користи се за све врсте опруга и који нису стандардни машина, треба нам посебан дизајн и мануфацуте према пролећну.


Hot Tags: пролеће учврсти машину, Кина, произвођача, добављача, фабрика, најновији, високо квалитетне производе
Сродни производи
E-mail to us
Категорија производа
To learn more, please click into each category ...
QИНГДАО КНЊОО МАШИНУ ИНЦ.