Категорија производа
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Замахни кревет експлозије машина

Замах кревет експлозије машина има мулти угао замах кревет, потпуно јасно аутоматско, континуирано, прашине чишћење. Континуирано кроз замах кревет хитац пуцњаву на чишћење машина је аутоматска, континуирани, дус

Features

Замах кревет експлозије машина има мулти угао замах кревет, потпуно јасно аутоматско, континуирано, прашине чишћење.

Континуирано кроз замах кревет хитац пуцњаву на чишћење машина је аутоматска, континуирани, прашине да пескарење опрема за чишћење, са висок степен флексибилности, може да одговори на мења захтеве за производњу, може брзо да се прилагоди ефикасност производње и технологије и тржишта потражње промене за обраду. Производни процес аутоматизације, да се осигура ефикасно, низак трошак операције и побољшати радну атмосферу. У поређењу са други пуцањ пуцњаву на машину и своје напредне природе:

Аутоматизован процес производње, знатно повећање производње доследности

Схватити континуирани пренос wоркпиеце, нема посредничку материјалне области и компактан структура, мале површине

Разнесите чишћење процес лако интегрисати у аутоматска линија за производњу, смањити оперативне трошкове

Скоро нема Ручна операција потребно је да се побољша радно окружење и елиминише ризик од оператера.

QБЦ замахни кревет серије Схотбласт чишћења машине:

QБЦ серија фотографија замах кревет тип растура машина је увођење дисаматиц напредну технологију, истраживање и развој хитац, одмах их разнеси машину у комбинацији са наше фирме скоро двадесет година искуства у производњи је покретање нове експлозије чишћење опреме. За велики број малих ми је сан, фалсификовање, за варење експлозије чишћење остаИо. Испупчена конкавни површине од пројектила покривеност &гт; 95%, може да испуни услове различитих материјала, одмах их разнеси процес. Два wоркпиеце полирање главе модели чишћењем 1500 килограма wоркпиеце, три полирање главе модели могу бити чишћењем 2500 кг комада; Аутоматска контрола ПЛЦ, потпуно јасно непрекидне производне операције. И у поређењу са производњом великих, стабилан је челични традиционални Гмаз хитац пуцњаву на машину и љкиљење и Ролер Пескарење, ниско неуспех стопа; да бисте ажурирали најновијим производом.

Техничке карактеристике QБЦ мулти угао замахни кревет, одмах их разнеси машина серије:

Опрема носи уређај за горњи отвор мулти угао замах кревета, око своје уздужне осе као 120 степени замахни напред-назад. Мулти угао облик обезбеђује да је кастинг стабилан промет. Погодак , одмах их разнеси уређај је распоређени на врху кастинга, да бисте били сигурни да је за избацивање проток експлозије могу све директне акције је бачена на кастинг. Када се налазите у истовар, мулти угао претвара кревет за отварање, оперељ кастинг истоварили да вибрира корито, а затим аутоматски преноси назад на рампу позиција да прихвати трошак. Чишћење машине за Схотбласт серија има следеће предности:

1 структура кревет замах, превазићи картици хоризонталне бубањ и челичне Гмаз хитац, одмах их разнеси машина прекидањем везе.

2 -Хидраулични аутоматски утовар и истовар преношење вибрација се може извршити у исто време, сигуран и поуздан, високо продуктивност.

3 . јединствени мулти угао кревет трупови, могу да се wоркпиеце на замаху кревет стално снима, о разним комплексну структуру мешовити кастинга средити за избацивање.

4 кревет је направљен од Мн13, који је направљен од нема магнетних напрасита отпорног материјала, као и сервис живот је 5-8 година.

5 . направа могу не само повремене операције, да се односи чист у средњим и малим групне обраде; због своје јединствене структуре, могу лако интегрисати у непрекидну линију за производњу.

6 конфигурацију пулс филтера бочице или торбу тип прашина колекционар, прашина емисија је мање од национални стандард.


Hot Tags: Замахни кревет експлозије машина, Кина, произвођача, добављача, фабрика, најновији, високо квалитетне производе
Сродни производи
E-mail to us
Категорија производа
To learn more, please click into each category ...
QИНГДАО КНЊОО МАШИНУ ИНЦ.