Категорија производа
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Покорни појас упишите пескарење машина

Покорни појас упишите пескарење машина

Упуцао пуцњаву на машину, гаража опрема, фарба собу произвођача / добављача у Кини, који нуди економичан Бојанка Бут преврнути хитац тип појас-Бластинг машина, два Пост хидрауличне ауто укине, и тако даље.

Features
ГН , СНБ гумени стази хитац минирање машина боравили пескарење погодак пуцњаву на машину, упуцао пуцњаву на скупштини, љуспице циркулацију систем за пречишћавање, аутоматско храњење система (опционално), праћење систем, систем за уклањање прашине и електрична контрола, (молим вас погледајте програм укупна цифра) итд.
Хитац у магацину након претходно утврђеним бројне артефакте додао, пнеуматски врата аутоматски искључи, машина покреће, на wоркпиеце је подстакнут бубањ почети окретање и пескарење велике брзине пројектила бацају га у облику вентилатор зрака једнако наспрам wоркпиеце површине. Пројектил који су избацили из рупе и песка на стази, улива се у дну пужни транспортер, транспортер унутар лифт, лифт је споменуо за раздвајање за одвајање. Дасти гаса из вентилатор да усисају прашине за филтрирање, у чист ваздух у атмосферу, ваздух-чишћење прашине падне у дну оквира за преципитатор прашину, корисник може повремено обришите. Отпадом песак отпуштен из цеви отпад могу поново користити. Миx пилулу песак из цеви назад у комору тело се опоравио, раздвојене и онда се одвоји рециклирање; Ииста пројектил код капије у пилулу за погодак, одмах их разнеси и полирање радног комада.

Опрема и делови опис
Апарат се састоји од чишћење комору, одмах их разнеси, пнеуматски подизање врата, регулацију гаса за куглице, систем за контролу гаса, истовара аутоматски систем, дизалица, компресор вијак, одвајање система, електро-систем и друге компоненте.
3ГН 、СНБ 、ГН20X припадају гумени Праћење серије, ГН20Г、ГН40Г припадају челичне сериес。 стази
3ГН -И 、СНБ -ја су Аутоматска врата серије,
3ГН-ИИ、6ГН -ИИ、СНБ -ИИ 、ГН20X 、ГН20 、ГН40 су сва аутоматска врата сериес、аутоматиц храњења серије.


Hot Tags: преврнути појас тип пескарење машина, Кина, произвођача, добављача, фабрика, најновији, високо квалитетне производе
Сродни производи
E-mail to us
Категорија производа
To learn more, please click into each category ...
QИНГДАО КНЊОО МАШИНУ ИНЦ.