Категорија производа
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Род жицу кроз врсту експлозије машине

1 . апликација ове машине: овај ударац минирање машина погодна је за уклањање рдје и оиисти површине жица шипке. Користећи експлозије точак / турбину која се производи од стране напредне технологије тхроwи

Features

1 . апликација ове машине:

Овај ударац, одмах их разнеси машина је погодна за уклањање рдје и опери површине жица шипке.

Користећи експлозије точак / турбину која се производи од стране напредне технологије баца четири акције пребаците на ударац брзе жице цирцумферентиал и све конзерве одстрањивање на слојем рдје и оксида, и самим тим добијете чист металне површински, металних производа, производње користи ову машину и бенефиције су следећи:

Уклони рђу и слоја оксида на површини од жице.

Након Пескарење, жица род површински поклоне униформу храпаве, што ће помоћи да се повећа приањање од алуминијум одевали бакра одјевена, висеће униформу никада не отпадне.

Елиминисати унутрашње стрес генерисана у процесу за цртање жице.

Повећање површинског жица Затезна чврстоћа и отпорност на стресне корозије пуцања, трајни живот. Направа је најбоље погодне моделе за жицу површински оксид коже третман.


(1 ) једну жицу упуцао експлозија машина:

WиреСхотБластингМацхине калем жице Род снимак пуцњаву на машинама за чишћење Сурфаце2):

Жица Род хитац пуцњаву на машинама за чишћење површина

2 . карактеристике машине:

1 . ефикасности високог, након што је експлозија на површину жице чист, приказује металик боју.

2 . експлозија волан је опремљен посебан облик лопатице, концентроване експлозија и кадрови су густине и побољшајте продуктивност.

3 . жицу има размак од стране оријентисани размак, тако да га можете да контролишете замахом жице се чисти и постигну чишћења сврху.

4 . усвојеном многих домаћих и страних напредну технологију, технички садржај функционалних компоненти се повећавају тако да апарат ради ниско кривица стопа, високом стопом за покретање. Заптивање ефекат је добар, достићи да очисти окружење захтеве индекс заштите животне средине.

Препоручује се у праву машину према за wоркпиеце и договореној.

Скромна је чист челик, жица штап, округли бар, бар схотбласт чишћење опреме. То можете у првобитно стање површине челика са јак ударац, отараси рдја слој на своје, заваривање слаг и скале, набавити униформу метални сјај, квалитета рада од челика и Антикорозиона ефекат. Ова машина може бити директно за подршку за хладно цртање машину да побољша квалитет хладно цртање.

Жица Род хитац пуцњаву на машинама је дизајниран према захтевима корисника и нову врсту посебне опреме користи да очистите специјалног челика, жице хитац, одмах их разнеси опреме. Је оригинално стање челика површински експлозија наметне јак, отараси се својих рдја слој, заваривање слаг и скале, и самим тим набавите униформу, метални сјај, како би се побољшати квалитет и дораду челичних корозије ефекат.

Ова серија опреме користи све штити и нон-јама дизајна, и да је диспоситед жица шипке наменских присилити уграђени мотор главе, носе делови су пар, замена је једноставно, брзо, ефикасност производње је изузетно висок.

Изложене су чак и грубост жица шипке површине након погодак Пескарење, што повећава пакет алуминијум од бакра, узрокује коверту и никада се немој заљубити се, отклања стрес интервал који је у жицу шипкама када цртање процес производи, повећати савитљивост као анти-стрес корозије дехисценце учинка на жицу шипке површина, добива стални сервис живот.

Технички параметар машине за пуцњаву на пуцањ

моделQXИИ40QXИИ24
Димензије жица клипњача5.5-40мм6-24мм
Брзина процеса10-120м/мин20 ~ 150м/мин
Количина точка44
Точак енергије18.5кW22кw
Потрошња енергије100кw162.75кw
Укупне димензије3440x1575x3630мм3200x1800x4500мм


Препоручује се у праву машину према за wоркпиеце и договореној.

Карактеристике машине:
1Висока ефикасност и штеди енергију, аутоматизације, чување људства, у атиме обраду
2А не киселим, заштите животне средине, мање инвестиције.
3Сачувај компактну структуру, прекрива област област, без основа.
4Једноставна структура, згодно одржавања.
5Побољша отпорност на замор, елиминисати унутрашње стрес.

Hot Tags: род жицу кроз врсту експлозије маљине, Кина произвођачи, добављачи, фабрика, најновији, високо квалитетне производе
Сродни производи
E-mail to us
Категорија производа
To learn more, please click into each category ...
QИНГДАО КНЊОО МАШИНУ ИНЦ.